מצרכים:
- ½ ק"ג חיטה
- 1 מקל קינמון
- ½ כפית צילי חריף
- 200 גרם זיתי קלמטה קצוצים
- 1 זר קטן של פטרוזליה
- 1 זר קטן של נענע
- 1 זר קטן של בזיליקום
- 200 גרם שקדים
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- ½ כוס שמן זית
- ½ כוס לימון
- 1 גרידת לימון מלימון אחד
- 1 בצל סגול קצוץ דק
אופן ההכנה:
לבשל את החיטה במים (כמו שמבשלים פסטה) עם מקל קינמון וצילי חריף כ-30-40 דקות.
לסננן את המים ולקרר.
להכניס את כל החומרים לקערה, לערבב היטב ולהגיש.