מצרכים:
- 5 כפות שמן זית
- 2 פלפלים מכל צבע
- 2 קישואים
- 2 גזר
- בצל יבש
- 1/2 קילו קוביות חזה עוף שטוגנו מראש בשמן
- 5 שיני שום
- 5 גבעולים של בצל ירוק
- 12 עלי חסה
- 20 עגבניות שרי
- 5 כפות רוטב טריאקי
- 3 כפות צ'ילי מתוק
- יין ,פלפל שחור, מלח וג'ינג'ר
אופן ההכנה:
מחממים את הווק חם מאוד מוסיפים את הירקות לדקה בלי שמן מוסיפים שמן ושום מקפיצים.
מוסיפים ג'ינג'ר ואת קוביות חזה העוף מקפיצים 2 דקות על אש גבוהה.
מוסיפים תבלינים, טריאקי צ'ילי מתוק ויין מביאים לרתיחה.
מוסיפים בצל ירוק. חותכים עלי חסה וחצי עגבניות שרי ומסדרים מהם מצע .
יוצקים על המצע את הסלט המוקפץ ומעטרים באגוזי מלך.