מצרכים:
- 1 שקית עלי חסה שטופה
- 10 תמרים יבשים חתוכים לפרוסות
- חצי אננס טרי חתוך לקוביות / חצי קופסת שימורי אננס
- 100 גרם אגוזי מלך
- 3- 4 כפות רוטב פירות יער
- רוטב לסלט:
- 1/2 כוס שמן זית
- 2 כפות חרדל
- 1/4 כוס חומץ בלסמי
- 3 כפות סילאן (דבש תמרים)
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- 1 כף צילי מתוק
- 1/2 כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה:
חותכים ביד את עלי החסה ולהניח בקערת הגשה, מוסיפים את כל שאר המרכיבים.
בסמוך להגשה – להוסיף את הרוטב ולערבב.
לרוטב:
מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת רוטב אחיד.