מצרכים:
- 3-4 חצילים
- 5 בצלי שלוט (בצל אשקלון) קצוצים
- 1 צרור כוסברה קצוץ
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 2 גביעי יוגורט 5% או יוגורט עיזים
- 12 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
לקלף את החצילים ולחתוך כל חציל ל-3 חלקים שווים.
להניח בתבנית.
על כל חציל חתוך לטפטף כף שמן זית.
להכניס לתנור בחום של 200 מעלות עד לקבלת חציל שחום.
להוציא, לצנן מעט ולקצוץ גס את החצילים.
לקצוץ את כל שאר החומרים ולערבב.
להגיש קר או פושר.