סלט חצילים, יוגורט ובצלצלי שלוט

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 3-4 חצילים
  • 5 בצלי שלוט (בצל אשקלון) קצוצים
  • 1 צרור כוסברה קצוץ
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 גביעי יוגורט 5% או יוגורט עיזים
  • 12 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
לקלף את החצילים ולחתוך כל חציל ל-3 חלקים שווים.
להניח בתבנית.
על כל חציל חתוך לטפטף כף שמן זית.
להכניס לתנור בחום של 200 מעלות עד לקבלת חציל שחום.
להוציא, לצנן מעט ולקצוץ גס את החצילים.
לקצוץ את כל שאר החומרים ולערבב.
להגיש קר או פושר.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות