סלט חצילים – סביח

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 4 ביצים קשות
  • 3 חצילים חתוכים לקוביות
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף מלח
  • 3 כפות פסטו
  • שמן זית
  • 1 כוס טחינה מוכנה

אופן ההכנה:
להניח את קוביות החצילים בתבנית, לטבל בפסטו, שמן זית ומלח, לערבב היטב ולצלות בתנור חם מאוד (לפחות 220
מעלות) כ-30-40 דקות עד להשחמה.
להניח את החצילים בצלחת הגשה, לפזר מעל חצי מכמות הפטרוזיליה, לגרד מעל את הביצים, לטפטף מעל את
הטחינה ולעטר בפטרוזיליה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות