סלט טופו שהתחפש לכבד קצוץ

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • כף וחצי שמן קנולה
  • 2 בצלים גדולים קצוצים דק
  • 200-250 גרם טופו חתוך לקוביות.
  • 2 ביצים קשות
  • 1.5 כפות רוטב סויה
  • פלפל שחור ומלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל הקצוץ עד להשחמה עם מעט שמן.
מערבבים את קוביות הטופו עם הסויה ומטגנים בשמן הנותר.
מכניסים את הבצל, הטופו ושאר החומרים למעבד מזון עם להב מתכת ומערבלים עד לקבלת מרקם אחיד.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים