מצרכים:
מצרכים לסלט:
- 1/2 חבילה עלי ביבי
- 1/2 חבילה חסה שטופה
- 15 עגבניות שרי חצויות
- 15 פטריות שמפניון פרוסות
- 100 גרם פקאן מסוכר
מצרכים לרוטב:
- 1/2 כוס שמן זית
- 2 כפות חרדל
- 5 כפות חומץ בלסמי
- 1/4 כוס תרכיז פירות יער
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
להניח את כל החומרים בקערה.
לערבב בנפרד את כל חומרי הרוטב. לקבלת רוטב אחיד ניתן לטחון במעבד מזון.
לשפוך את הרוטב על התערובת בקערה ולהגיש עם צנימי משולשי באגט וקונפי בצל. (ריבת בצל).