סלט לוביה ותמרים טריים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 200 גרם לוביה יבשה
  • 10 תמרים צהובים מגולענים
  • גרדה לימון מלימון אחד
  • גרדת תפוז מתפוז אחד
  • ¼ כרוב אדום
  • 1 צרור נענע
  • 1 צרור כוזברה
  • 1 בצל סגול
  • צרור עלי סלרי
  • 100 גרם חמוציות

לרוטב הוינגרט:

  • מיץ מתפוז אחד
  • מיץ מלימון 1
  • ½ כוס שמן זית
  • ¼ כוס חומץ בן יין לבן
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח
  • 3 כפות דבש

אופן ההכנה:
להשרות את הלוביה במים ללילה ולבשל עד לריכוך.
לסנן ולקרר.
לקצוץ את כל הירק, התמרים והכרוב, להוסיף את החמוציות והלוביה.

להכנת הרוטב:
להכניס את כל החומרים לבלנדר ולטחון כ-2 דקות.
לצקת את הרוטב מעל הסלט.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים