מצרכים:
1/2 ק"ג לוביה יבשה
2 פלפלים צהובים
2 פלפלים אדומים
1 בצל קצוץ
1 כוס עגבניות מיובשות קצוצות
20 זיתי קלמנטה קצוצים
מיץ מלימון 1 סחוט
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום כתושים
1 כפית מלח
1 כוס פטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה:
את הלוביה יש להשרות ללילה ולאחר מכן לבשל במים כשעה עם מכסה סגור.
לסנן ולקרר.
לקלות את הפלפלים בתנור, לקרר, לקלף ולחתוך .
לערבב את כל החומרים בקערה ולהגיש.