מצרכים
5 ראשי סלק
1 בצל חתוך לרצועות
1 צרור עלי נענע קצוצה
½ ק"ג חזה עוף / סטיק פרגית חתוך לרצועות (כמו שוארמה)
חבילת עלי ביבי
פלפל שחור
מלח
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
2 כפות סויה
כף צילי מתוק
כף פפריקה
אופן ההכנה
לשטוף את הסלק, לעטוף בנייר כסף ולאפות כשעה בתנור בחום של 200 מעלות.
להוציא, לקרר, לקלף ולחתוך לרצועות. לטבל את העוף / פרגיות בצילי, סויה, פלפל, מלח ופפריקה.
לאפות את העוף בתנור כחצי שעה בחום של 200 מעלות.
לחתוך לחתיכות גסות את עלי הביבי, להוסיף נענע, סלק, בצל, מיץ לימון, סלק, עוף . לטבל במלח, פלפל ושמן זית ולהגיש.
בתאבון 🙂