מצרכים:
- 1 חבילה סלרי אמריקאי קצוץ
- 1 בצל סגול פרוס דק
- 3 כוסות ענבים ללא חרצנים
- 3 תפוחים חתוכים לפרוסות
- 1 חבילה קטנה של עלי ביבי
- 200 גרם בוטנים גרוסים / 200 גרם שקדים לבנים קלויים פרוסים
לרוטב:
- ¾ כוס רוטב מיפל
- ½ כוס שמן זית
- ½ כוס לימון
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כפת מלח
אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי הרוטב היטב.
לערבב את כל חומרי הסלט בקרעה, לשפוך את הרוטב ולעטר בשקדים מעל.