חומרים:
- 1 פאפיה ירוקה קלופה וחתוכה לרצועות דקיקות
- 2 גזרים מגורדים בפומפיה
- 1/2 כרוב לבן חתוך לרצועות דקיקות
- 1/2 כרוב סגול חתוך לרצועות דקיקות
- 150 גרם חמוציות
- 100 גרם שקדים קלויים / בוטנים/ אגוזי מלך
- 50 גרם סומסום קלוי
- 1 כוס נענע קצוצה
- 1 כוס כוסברה קצוצה (לא חובה)
לרוטב:
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1/4 כוס שמן זית
- 2 כפות שמן סומסום
- 1 כף חרדל
- 4 כפות סילאן
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 2 כפות רוטב דגים
- 4 כפות חומץ בלסמי / חומץ בן יין
- מיץ מ-1/2 לימון / 1 ליים
אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי הסלט בקערה.
את כל חומרי הרוטב לטחון במעבד מזון ולשמור בבקבוק במקרר.
יש לטבל את הסלט בסמוך לזמן ההגשה בחצי כוס רוטב.
בתאבון