סלט פירות מלון, תפוח ואפרסמון

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 מלון
  • 4 אפרסמונים
  • 4 תפוחי גרנד סמית
  • 1 ליטר מיץ תפוזים
  • 20 עלי נענע

אופן ההכנה:
לחתוך את כל הפירות לקוביות.
להניח בקערה.
להוסיף את מיץ התפוזים, לפזר מעל את עלי הנענע.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות