חומרים:
- 2 כוסות פריקי
- 1 סלק חי מגורד
- 1 צרור נענע קצוץ
- 1 צרור פטרוזליה קצוץ
- 1 צרור עירית קצוצה
- מיץ מלימון אחד
- גרדת לימון מלימון אחד
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 6 כפות שמן זית
- 6 כפות טחינה גולמית
- 1 כפית שום כתוש
אופן הכנה:
לפריקי – לבשל 2 כוסות פריקי ב-5 כוסות מים עם 1 כפית מלח כחצי שעה ולקרר (הפריקי אמור לספוג את כל המים).
לגרד את הסלק.
לערבב בקערה את כל המצרכים , להוסיף את הסלק והפריקי.
*** אפשר להוסיף גרעיני דלעת, אגוזים, חמוציות וכו' לפי הטעם.
בתאבון