סלט קולורבי, גזר ושומר בגינג'ר הדרים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 2 קולורבי
  • 2 שומר
  • 4 גזר
  • 10 עלי חסה
  • זר קטן של נענע
  • 100 גרם אגוזים / בוטנים / פקאן (אפשר תערובת של כולם)
  • 100 גרם חמוציות

לרוטב גינג'ר הדרים:

  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 4 כפות חומץ בלסמי
  • 3 כפות חרדל
  • 3 כפות סוכר חום
  • 1 כפית אבקת גינג'ר (זנגויל)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

לרוטב:  לטחון את כל המצרכים יחד עד לקבלת רוטב אחיד.

להניח את כל הירקות החתוכים בקערת הגשה, רגע לפני ההגשה לטבל ברוטב, לפזר מעל את החמוציות ותערובת הפיצוחים ולהגיש.

                                                                                                 בתאבון.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור