מצרכים:
- 2 קולורבי
- 2 שומר
- 4 גזר
- 10 עלי חסה
- זר קטן של נענע
- 100 גרם אגוזים / בוטנים / פקאן (אפשר תערובת של כולם)
- 100 גרם חמוציות
לרוטב גינג'ר הדרים:
- 1/2 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 4 כפות חומץ בלסמי
- 3 כפות חרדל
- 3 כפות סוכר חום
- 1 כפית אבקת גינג'ר (זנגויל)
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
לרוטב: לטחון את כל המצרכים יחד עד לקבלת רוטב אחיד.
להניח את כל הירקות החתוכים בקערת הגשה, רגע לפני ההגשה לטבל ברוטב, לפזר מעל את החמוציות ותערובת הפיצוחים ולהגיש.
בתאבון.