מצרכים:
- 2 שומר
- 4 גזר
- 4 תפוחי גרנד סמית
- 2 גבעולי סלרי עם העלים
- צרור קטן של נענע
- 1 כוס וינגריט תפוזים
לרוטב:
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 4 כפות סילאן
- 2 כפות חרדל
- 1/2 כוס חומץ בן יין
- כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- שן שום
אופן ההכנה:
לחתוך את כל הירקות ואת התפוחים לפרוסות.
לשפוך מעל את הרוטב, לערבב ולהגיש.
להכנת הרוטב:
לערבב היטב את כל המרכיבים במעבד המזון עד לקבלת מסה אחידה.