סלט שורשים ועדשים כתומות

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 2 שורש סלרי
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 2 קולורבי
  • 3 גזרים
  • 200 גרם עדשים כתומות מבושלות במים (כ- 6 דקות)
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • 1 כף גרידת לימון
  • 1 כפית מלח
  • 5 כפות שמן זית
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 200 גרם פירות יער מיובשים
  • 1 זר נענע קצוץ גס

אופן ההכנה:
לגרד את כל ירקות השורש, להניח בקערה, להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב .

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור