מצרכים למילוי:
- 1 סלסלת עגבניות שרי חתוכים לחצאים
- צרור בזיליקום קצוץ
- 1/2 כפית שום כתוש
- 5 כפות שמן זית
- 5 כפות חומץ בלסמי
- 2 קופסאות ביבי מוצרלה / 200 גרם פטה מגורדת
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 חבילת עלי ביבי שטופים
- 100 גרם תערובת של גרעיני דלעת, חמניות וצנוברים.
אופן ההכנה:
לקצוץ קלות את עלי הביבי.
להניח בקערת הגשה, מעל את העגבניות החצויות.
לטבל בשום, שמן, חומץ, מלח ופלפל שחור.
לגרד חצי מכמות הפטה, לערבב ולגרד מעל את שארית הפטה.
לפזר מעל את עלי הבזיליקום הקצוץ.
ניתן לעטר בגרעיני דלעת, חמניות וצנוברים.
בתאבון.