סמבוסק של עופר בקלי קלות

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

לבצק:

  • 500 גרם קמח מלא
  • 200 גרם קמח לבן
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 1/2 שקית אבקת אפיה
  • 3 כוסות חד פעמי של מים (400 מיליליטר)
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 4 כפות שמן זית

למילוי:

  • 200 גרם גבינת מוצרלה
  • 200 גרם גבינה גרוזינית
  • 1 ביצה טרופה
  • ניתן להוסיף זיתים, פטריות, נענע יבשה וכו'

אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר, לערבב עם וו לישה כ-10 דקות.
להכניס לשקית ולהתפיח במקרר במשך לילה.
להוציא את הבצק, לחלק לשישה חלקים שווים.
על נייר אפיה, לרדד למלבן בעובי של כ-1/2 ס"מ, למרוח בביצה טרופה ולפזר מעל את המילוי.
לרדד מלבן נוסף באותו הגודל, להניח מעל, להדק, למרוח מעל ביצה, לפזר מעל סומסום ולחתוך בעזרת
גלגלת פיצות למשולשים או לצורה הרצויה.
להניח את נייר האפיה עם המאפים עליו על תבנית ולאפות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-20 דקות .
להוציא , להמתין 5 דקות ולחתוך שוב לפי החיתוך הקודם.

                                                                         בתאבון. 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור