ספינ'ג – סופגניות מרוקאיות

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג קמח
  • 3 כפות שמרים יבשים
  • 4 כפות סוכר
  • 3 שקיות סוכר וניל
  • 2 כפות ברנדי
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • ½ 3 כוסות חלב פושר
  • 50 גרם חמאה
  • גרידת לימון מלימון אחד

אופן ההכנה:
להמיס את החמאה בחלב ולהשאיר את החלב להתקרר עד לקבלת חלב פושר.
להכניס את כל החומרים לקערה ולערבב היטב עד לקבלת בצק רך ואחיד.
לכסות ולהשאיר להתפחה כ-20 דקות.
להרטיב את הידיים במעט שמן, ללחוץ על הבצק כדי להוריד את ההתפחה.
ליצור כדורים ולטגן בסיר בשמן עמוק וחם (אך לא רותח).
*** לאחר טיגון הסופגניות וצינונן, לטבול במי סוכר .
מי סוכר – להביא רתיחה 2 כוסות סוכר, 2 כוסות מים, מיץ מלימון אחד ו-1 כף מי ורדים.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור