עוגה בחושה מקמח כוסמין ודובדבנים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

לבצק:
1/2 1 כוס קמח כוסמין
3 ביצים
1 יוגורט
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 כף תמצית וניל
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס מיץ תפוזים

קרם:
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1/2 1 כוס חלב

לדובדבנים:
1 צנצנת דובדבנים ללא חרצנים
2 כפות אבקת גלי תות

אופן הכנה: 

לבצק:
להכניס את כל המצרכים לקערה של מיקסר ולערבב עד לקבלת מסה אחידה.
לצקת לתבנית ולאפות בחום של 175 מעלות כ-1/2 שעה.
לקרר ולהניח בצד. 

לקרם:
לערבב בקערת מקסר את הפודינג והחלב עד לקבלת קרם אחיד.

לדובדבנים:
לסנן את הנוזל של הדובדבנים ולהביא  אותו לרתיחה.
להוריד מהאש ולהוסיף את אבקת הגלי לנוזל.
לערבב ולהוסיף את הדובדבנים.
לצנן מעט.

להכנת העוגה :
להניח את בסיס העוגה על תבנית הגשה.
למרוח בקרם, מעל לשפוך בעדינות את הדובדבנים המצוננים והגלי.
לשמור בקירור.
לפני ההגשה אפשר לפזר מעל פרורי קורנפלקס.

 

 

בתאבון

 

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור