חומרים:
לבצק:
1/2 1 כוס קמח כוסמין
3 ביצים
1 יוגורט
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 כף תמצית וניל
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס מיץ תפוזים
קרם:
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1/2 1 כוס חלב
לדובדבנים:
1 צנצנת דובדבנים ללא חרצנים
2 כפות אבקת גלי תות
אופן הכנה:
לבצק:
להכניס את כל המצרכים לקערה של מיקסר ולערבב עד לקבלת מסה אחידה.
לצקת לתבנית ולאפות בחום של 175 מעלות כ-1/2 שעה.
לקרר ולהניח בצד.
לקרם:
לערבב בקערת מקסר את הפודינג והחלב עד לקבלת קרם אחיד.
לדובדבנים:
לסנן את הנוזל של הדובדבנים ולהביא אותו לרתיחה.
להוריד מהאש ולהוסיף את אבקת הגלי לנוזל.
לערבב ולהוסיף את הדובדבנים.
לצנן מעט.
להכנת העוגה :
להניח את בסיס העוגה על תבנית הגשה.
למרוח בקרם, מעל לשפוך בעדינות את הדובדבנים המצוננים והגלי.
לשמור בקירור.
לפני ההגשה אפשר לפזר מעל פרורי קורנפלקס.
בתאבון