מצרכים:
- 5 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כוס סוכר חום
- 3 כפות תמצית וניל
- 2 שקיות א. אפיה
- 1 כוס קמח לבן
- 1 כוס קמח מלא
- 1/2 כוס מיץ תפוזים
- 1/2 כוס שמן קנולה
- 2 תפוחים
- 2 גזר
- 1 כפית קינמון
אופן ההכנה:
להקציף הביצים והסוכר הלבן עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
לגרד את התפוחים והגזר בפומפיה לחתיכות גסות.
להוסיף את שאר החומרים,
לערבב כ-1/2 דקה בעדינות במהירות איטית.
לצקת לתבניות אניגליש קייק או לסיר פלא.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 175 מעלות ל-30 דקות.