מצרכים:
- 3 גזרים
- 4 קוביות גינג'ר מיובש ללא סוכר
- 1 כוס סוכר חום / 1 כוס "כמו סוכר"
- 1/4 כוס שמן קנולה
- 100 גרם אגוזי מלך
- 1/2 1 כוס קמח שיפון
- 2 חבילות אבקת אפיה
- 2 כפות תמצית וניל
- 1/2 כפית קינמון
- 5 ביצים
אופן ההכנה:
להכניס את הגזרים, הגינג'ר והסוכר למערבל מזון ולעבד.
להוסיף בהדרגה את השמן, הביצים ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף את קמח השיפון, אבקת האפיה, הקינמון ואגוזי המלך ולהמשיך לעבד .
יש לקבל תערובת שאינה דלילה אך גם לא סמיכה מאוד אם יש צורך ניתן להוסיף מעט מים, מיץ תפוזים או חלב.
לשפוך את התערובת ל-2 תבניות "אינגליש קייק" או לתבנית עגולה 28 .
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ-35 דקות.