עוגה – עוגת גזר וגינגר

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 3 גזרים
  • 4 קוביות גינג'ר מיובש ללא סוכר
  • 1 כוס סוכר חום / 1 כוס "כמו סוכר"
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 1/2 1 כוס קמח שיפון
  • 2 חבילות אבקת אפיה
  • 2 כפות תמצית וניל
  • 1/2 כפית קינמון
  • 5 ביצים

אופן ההכנה:
להכניס את הגזרים, הגינג'ר והסוכר למערבל מזון ולעבד.
להוסיף בהדרגה את השמן, הביצים ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף את קמח השיפון, אבקת האפיה, הקינמון ואגוזי המלך ולהמשיך לעבד .
יש לקבל תערובת שאינה דלילה אך גם לא סמיכה מאוד – אם יש צורך ניתן להוסיף מעט מים, מיץ תפוזים או חלב.
לשפוך את התערובת ל-2 תבניות "אינגליש קייק" או לתבנית עגולה 28 .
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ-35 דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור