מצרכים:
- 700 גרם קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 כפית סודה לשתייה
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים
- 100 גרם חמאה
- מיץ תפוזים מתפוז אחד
- גרידת תפוז מתפוז אחד
- גרידת לימון מלימון אחד
- 1 כף תמצית וניל
- 2 כפות ליקר אמרטו
- 100 גרם אגוזי פקאן
- 100 גרם שקדים
- 100 גרם חמוציות
- 100 גרם משמש יבש
- ¼ כפית מלח
אופן ההכנה:
להכניס את כל החומרים למקסר ולערבל עד לקבלת בצד אחיד.
לחלק ל-2-3 רולדות.
לכסות כל רולדה בנילון נצמד ולהכניס למקרר למנימום של שעה.
להוציא מהמקרר, להוריד את הניילון ולהניח בתבנית על נייר אפיה .
לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-1/2 שעה.
להוציא ולקרר לפחות כשעתיים.
לחתוך את הרולדות לפרוסות דקות, להניח את הפרוסות בתבנית האפיה ולאפות שנית כ-10-15 דקות.