עוגיות ביסקוטי ופירות יבשים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 700 גרם קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 100 גרם חמאה
  • מיץ תפוזים מתפוז אחד
  • גרידת תפוז מתפוז אחד
  • גרידת לימון מלימון אחד
  • 1 כף תמצית וניל
  • 2 כפות ליקר אמרטו
  • 100 גרם אגוזי פקאן
  • 100 גרם שקדים
  • 100 גרם חמוציות
  • 100 גרם משמש יבש
  • ¼ כפית מלח

אופן ההכנה:
להכניס את כל החומרים למקסר ולערבל עד לקבלת בצד אחיד.
לחלק ל-2-3 רולדות.
לכסות כל רולדה בנילון נצמד ולהכניס למקרר למנימום של שעה.
להוציא מהמקרר, להוריד את הניילון ולהניח בתבנית על נייר אפיה .
לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-1/2 שעה.
להוציא ולקרר לפחות כשעתיים.
לחתוך את הרולדות לפרוסות דקות, להניח את הפרוסות בתבנית האפיה ולאפות שנית כ-10-15 דקות. 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור