עוגיות פיצוחים בניחוח חלבה ושוקולד

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים: 

1 כוס גרעיני דלעת
1 כוס גרעיני חמניות
1 כוס שקדים
2 ביצים
2 חלבונים
1 כוס טחינה גולמית
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות אבקת קקאו
1 כוס סוכר

אופן הכנה:
ללוש את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד.
ליצור 3 רולים .
לפרוס לפרוסות.
להניח בתבנית על נייר אפיה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-30 דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור