מצרכים:
- 6 ביצים
- 1/2 כוס סוכר לבן
- 1 כוס סוכר חום
- 1/2 כוס טחינה
- 3 כפות תמצית וניל
- 1 שקית אבקת אפיה
- 3/4 כוס שמן קנולה
- 2 כוסות קמח מלא
- 2 כוסות קמח רגיל
- 200 גרם שוקולד מריר קצוץ (או שוקולד ציפ)
- *** ניתן להמיר חצי מכמות השוקולד לשוקולד לבן
- *** ניתן להמיר את השוקולד לפירות יבשים קצוצים
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים עם חצי כוס סוכר לבן, להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב עד לקבלת עיסה אחידה.
להכניס לתוך שקית זילוף חד פעמית וליצור עוגיות בצורה הרצויה (ניתן ליצור פס של העוגה ולאחר מכן לחתוך למנות).
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמה קלה..
להוציא, לצנן ולשמור בקופסא.
*** כשהעוגיות מתקררות הן הופכות פריכות וקשות יותר.