מצרכים:
- 500 ג' קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- ¾ כוס סוכר
- גרדת תפוז מתפוז אחד
- גרדת לימון מלימון אחד
- ½ כוס מיץ תפוזים
- 3-4 ביצים
- 1 כף תמצית וניל
- 200 ג' חמאה מומסת
- 100 ג' דובדבנים / חמוציות
- 100 ג' אגוזי לוז קלויים וגרוסים
- קורט מלח
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים בקערה.
להכניס לשק זילוף.
לחתוך פתח בגודל הרצוי וליצור עוגיות על נייר אפיה.
לאפות כ-1/4 שעה בחום של 175 מעלות כרבע שעה .
לצנו ולהגיש.