עוגיות צרפתיות ופירות יבשים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 500 ג' קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • ¾ כוס סוכר
  • גרדת תפוז מתפוז אחד
  • גרדת לימון מלימון אחד
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • 3-4 ביצים
  • 1 כף תמצית וניל
  • 200 ג' חמאה מומסת
  • 100 ג' דובדבנים  / חמוציות
  • 100 ג' אגוזי לוז קלויים וגרוסים
  • קורט מלח

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים בקערה.
להכניס לשק זילוף.
לחתוך פתח בגודל הרצוי וליצור עוגיות על נייר אפיה.
לאפות כ-1/4 שעה בחום של 175 מעלות כרבע שעה .
לצנו ולהגיש. 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור