מצרכים:
- 200 גרם מחאה / מחמאה
- 1/2 1 כוס סוכר
- 1 כף קינמון
- 3 שקיות סוכר וניל
- 1 שקית א. אפיה
- 3 ביצים
- 1/2 ק"ג קמח
- 150 גרם שקדים גרוסים גס מולבנים
- 100 גרם שקדים מולבנים גרוסים דק
- 1 שקית זילוף חד פעמית
אופן ההכנה:
להניח בקערת מיקסר את החמאה,הסוכר, סוכר וניל וקינמון וללוש עם וו גיטרה כ-2 דקות.
להוסיף בהדרגה את הקמח, הביצים, אבקת האפייה והשקדים הטחונים דק.
לערבב עוד כ-5 דקות עד לקבלת תערובת אחידה וקרמית.
להעביר לשק זילוף, לחתוך את הפיה בגודל של 2 ס"מ.
לקחת תבנית אפיה, להניח נייר אפיה ולשפוך מהשקדים הגרוסים גס על התבנית.
ליצור מעין נקנקיות בצק בעזרת שק הזילוף על השקדים, להדק מעט את השקדים על כל עוגייה.
להעביר את העוגיות לתבנית עם נייר אפיה.
לאפות בחום של 180 מעלות כ-20 דקות.
העוגיות החמות עדיין רכות וכשהן מתקררות הן מתקשות.