מצרכים:
- 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
- 1 בצל חתוך לקוביות
- 1 כפית כורכום
- 1/2 כפית בהרט
- 1 כף מלח
- 1 ק"ג אורז
- 1/2 1 ליטר מים
- 100 גרם קשיו קצוץ גס
- 100 גרם אוכמניות
אופן ההכנה:
בסיר גדול לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את תפוחי האדמה ולטגן.
להוסיף תבלינים, מלח והאורז, להוסיף מים, לערבב מעט, להנמיך את האש, לכסות היטב ולבשל כ-45 דקות.
לפני ההגשה להניח מגש עגול גדול מעל הסיר ולהפוך את התוכן בזהירות.
תתקבל מעין עוגת אורז.
לפזר מעל את הקשיו והאוכמניות ולהגיש.