עוגת אורז חגיגית עם קשיו ואוכמניות

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 1 כפית כורכום
  • 1/2 כפית בהרט
  • 1 כף מלח
  • 1 ק"ג אורז
  • 1/2 1 ליטר מים
  • 100 גרם קשיו קצוץ גס
  • 100 גרם אוכמניות

אופן ההכנה:
בסיר גדול לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את תפוחי האדמה ולטגן.
להוסיף תבלינים, מלח והאורז, להוסיף מים, לערבב מעט, להנמיך את האש, לכסות היטב ולבשל כ-45 דקות.
לפני ההגשה – להניח מגש עגול גדול מעל הסיר ולהפוך את התוכן בזהירות.
תתקבל מעין עוגת אורז.
לפזר מעל את הקשיו והאוכמניות ולהגיש.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור