עוגת אינגליש קייק במילוי חלבה וריקוטה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות תמצית וניל
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • גרדת לימון מלימון אחד
  • גרדת תפוז מתפוז אחד
  • ½ ק"ג קמח
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • ½ ק"ג גבינת ריקוטה
  • 20 גרם חלבה

אופן ההכנה:
להקציף את הביצים עם הסוכר.
להוסיף את שאר המרכיבים מלבד הקמח, אבקת האפייה, הריקוטה והחלבה  ולערבב היטב.
להוסיף את הקמח ואבקת האפייה ולערבב קלות עד לקבלת מרקם אחיד.
לצקת לתבניות אינגליש קייק.
לערבב את החלבה עם הריקוטה.
להטמיע את תערובת החלבה והריקוטה בתוך הבצק – לדחוף לאורך העוגה פנימה.
לאפות בתנור חם ב-180 מעלות כחצי שעה.

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים