מצרכים:
- 6 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 כפות תמצית וניל
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- גרדת לימון מלימון אחד
- גרדת תפוז מתפוז אחד
- ½ ק"ג קמח
- 2 שקיות אבקת אפיה
- ½ ק"ג גבינת ריקוטה
- 20 גרם חלבה
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים עם הסוכר.
להוסיף את שאר המרכיבים מלבד הקמח, אבקת האפייה, הריקוטה והחלבה ולערבב היטב.
להוסיף את הקמח ואבקת האפייה ולערבב קלות עד לקבלת מרקם אחיד.
לצקת לתבניות אינגליש קייק.
לערבב את החלבה עם הריקוטה.
להטמיע את תערובת החלבה והריקוטה בתוך הבצק – לדחוף לאורך העוגה פנימה.
לאפות בתנור חם ב-180 מעלות כחצי שעה.