עוגת גבינה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

1 ק"ג גבינה לבנה 5%
1/2 ק"ג שמנת חמוצה 9% (אפשר גם 15%)
6 בצים מופרדות
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
3 כפות גדושות קורנפלור / קמח
1 כף תמצית וניל
גרידת לימון מלימון 1
1 כף מיץ לימון
3/4 כוס סוכר
קורט מלח

אופן ההכנה:

להקציף את 6 החלבונים עם 1/2 כוס סוכר וקורט מלח עד לקבלת קצף יציב (לא להקציף יותר מידי).
בקערה נפרדת לערבב את כל חומרי העוגה עד לקבלת מסה אחידה.
להוסיף בתנועות קיפול את החלבונים המוקצפים למסת הגבינה עד לקבלת תערובת אחידה.
לצקת לתבנית עגולה (קוטר 28).
להניח בתחתית התנור תבנית עם 2 כוסות מים ולחמם לחום של 180 מעלות.
כשהתנור חם להכניס את העוגה לתנור ולאפות בחום של 20 דקות.
לאחר מכן להנמיך לחום של 150 מעלות לעוד 20 דקות.
להנמיך לחום של 95 מעלות במשך כשעה.
בסיום האפיה להשאיר בתנור לעוד שעה נוספת.
אין לפתוח את התנור במשך כל זמן האפיה והזמן הנוסף בתנור.
בסיום – לצנן מחוץ לתנור במשך כשעה וחצי ואז להכניס למקרר.

בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים