עוגת דבש ונטיפי תמרים בקרסט של בצק פריך

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 5 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1כוס דבש
  • 1 כף קינמון
  • 2 כפות תמצית וניל
  • 2 כפות רום
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כוס שמן
  • גרידת תפוז מתפוז אחד
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • 1/2 ק"ג קמח
  • 2 שקיות א. אפיה
  • 1 כוס ממרח תמרים

** לשדרוג העוגה ניתן להוסיף מעל העוגה נטיפי בצק פריך.
לבצק פריך: 100 גר' חמאה ו-200 גר' קמח + 1 כף תמצית וניל .

אופן ההכנה:
להקציף ביצים עם 1/2 כוס סוכר עד קצף אוורירי .
להוסיף את שאר החומרים לערבב מעט ולבסוף להוסיף את הקמח ולערבב.
לצקת ל 4 תבניות אינגלש קייק משומנות.
** ניתן להכין בצק פריך (לערבב את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד.
לפורר לחתיכות קטנות ולהניח מעל העוגה.
לאפות בתנור חם בחום של 180 מעלות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים