מצרכים:
- 5 ביצים
- 1/2 כוס סוכר לבן
- 1/2 כוס סוכר חום
- 1כוס דבש
- 1 כף קינמון
- 2 כפות תמצית וניל
- 2 כפות רום
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
- 1 כוס שמן
- גרידת תפוז מתפוז אחד
- 1/2 כוס מיץ תפוזים
- 1/2 ק"ג קמח
- 2 שקיות א. אפיה
- 1 כוס ממרח תמרים
** לשדרוג העוגה ניתן להוסיף מעל העוגה נטיפי בצק פריך.
לבצק פריך: 100 גר' חמאה ו-200 גר' קמח + 1 כף תמצית וניל .
אופן ההכנה:
להקציף ביצים עם 1/2 כוס סוכר עד קצף אוורירי .
להוסיף את שאר החומרים לערבב מעט ולבסוף להוסיף את הקמח ולערבב.
לצקת ל 4 תבניות אינגלש קייק משומנות.
** ניתן להכין בצק פריך (לערבב את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד.
לפורר לחתיכות קטנות ולהניח מעל העוגה.
לאפות בתנור חם בחום של 180 מעלות.