מצרכים:
- 1 שמנת להקצפה 15% / 38%
- 500 גרם שמנת חמוצה
- 250 גרם גבינת שמנת
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 3-4 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות אינסטנט וניל
- 1 חבילה פתי בר
- 1/2 כוס חלב 1/2
- כפית תמצית רום
- אבקת קקאו
- אפשר להכין גנש שוקולד למריחה מעל
אופן הכנה :
להקציף את כל מצרכי המילוי.
לטבול את הביסקוויטים בחלב ורום.
לסדר בתבנית.
לצקת מעל חצי מקרם הגבינה ולשטח.
לסדר מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ורום.
למרוח את מחצית הקרם השניה ולשטח.
מעל ניתן לפזר קקאו או שוקלד מומס ( גנאש ).
לכסות בנילון נצמד ולשמור בקירור לפני ההגשה לפחות 6 שעות.
בתאבון