חומרים:
- 5 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 3/4 סוכר חום
- 1/2 כוס דבש
- 1 כף קינמון
- 1/2 כפית אגוז מוסקט
- 2 כפיות אבקת אפיה
- 1/2 כפית סודה לשתיה
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 3 כוסות קמח ( 300 גר' )
- 1 תפוח מקולף חתוך לקוביות קטנות
- 100 צימוקים
- 100 גר' אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
בקערה לערבב היטב (ניתן במיקסר) את הביצים, הסוכר והדבש. להוסיף קינמון.
להוסיף את כל שאר המצרכים (מלבד התפוחים, האגוזים והצימוקים) , לערבב לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף את התפוחים, האגוזים והצימוקים ולערבב קלות.
לצקת לתבניות אינגליש קייק ולאפות 40 דקות בחום של 175 מעלות.
בתאבון