עוגת חג של פירות בניחוח קינמון ודבש

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

  • 5 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 סוכר חום
  • 1/2 כוס דבש
  • 1 כף קינמון
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 3 כוסות קמח ( 300 גר' )
  • 1 תפוח מקולף חתוך לקוביות קטנות
  • 100 צימוקים
  • 100 גר' אגוזי מלך קצוצים

 

אופן ההכנה:

בקערה לערבב היטב (ניתן במיקסר) את הביצים, הסוכר והדבש. להוסיף קינמון.
להוסיף את כל שאר המצרכים (מלבד התפוחים, האגוזים והצימוקים) , לערבב לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף את התפוחים, האגוזים והצימוקים ולערבב קלות.
לצקת לתבניות אינגליש קייק ולאפות 40 דקות בחום  של 175 מעלות.

 

בתאבון

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור