4 ביצים שלמות
1 כוס סוכר
*להקציף עד לקבלת קרם אוורירי
להנמיך את עוצמת המיקסר ולהוסיף לסירוגין 3/4 כוס שמן ו- 1 שמנת מתוקה או צמחית להקצפה (עדיף צמחית לפרווה ולרגישים לחלב).
בקערה נפרדת לשים כוסות קמח + 3 סוכר וניל + 1 אבקת אפייה.
לשפוך את היבשים לתוך הקרם ולערבב (במיקסר).
לצקת לתבנית , לפזר שקדים מולבנים למעלה ולאפות.
לאחר האפייה בעוד העוגה חמה (5 דק' לאחר שהוצאנו מהתנור) לצקת סירופ מייפל ולמרוח שכבה דקה.