עוגת מייפל

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

4 ביצים שלמות 

1 כוס סוכר 

*להקציף עד לקבלת קרם אוורירי 

 

להנמיך את עוצמת המיקסר ולהוסיף לסירוגין 3/4 כוס שמן ו- 1 שמנת מתוקה או צמחית להקצפה (עדיף צמחית לפרווה ולרגישים לחלב).

 

בקערה נפרדת לשים   כוסות קמח + 3 סוכר וניל + 1 אבקת אפייה. 

 

לשפוך את היבשים לתוך הקרם ולערבב (במיקסר).

 

לצקת לתבנית , לפזר שקדים מולבנים למעלה ולאפות. 

 

לאחר האפייה בעוד העוגה חמה (5 דק' לאחר שהוצאנו מהתנור) לצקת סירופ מייפל  ולמרוח שכבה דקה. 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור