עוגת מייפל

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

4 ביצים שלמות 

1 כוס סוכר 

*להקציף עד לקבלת קרם אוורירי 

 

להנמיך את עוצמת המיקסר ולהוסיף לסירוגין 3/4 כוס שמן ו- 1 שמנת מתוקה או צמחית להקצפה (עדיף צמחית לפרווה ולרגישים לחלב).

 

בקערה נפרדת לשים   כוסות קמח + 3 סוכר וניל + 1 אבקת אפייה. 

 

לשפוך את היבשים לתוך הקרם ולערבב (במיקסר).

 

לצקת לתבנית , לפזר שקדים מולבנים למעלה ולאפות. 

 

לאחר האפייה בעוד העוגה חמה (5 דק' לאחר שהוצאנו מהתנור) לצקת סירופ מייפל  ולמרוח שכבה דקה. 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות