עוגת סולת עם תמרים ושקדים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:
5 ביצים
1/2 כוס שמן קנולה
1 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
2 כוסות סולת
2 כוסות קמח
1 כוס מיץ תפוזים
250 גרם תמרים קצוצים
100 גרם שקדים קצוצים
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה

לסירופ :
2 כוסות מים
1 כוס סוכר
1 גרדת  תפוז וגרדת לימון
מיץ מחצי תפוז
מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה: 

לסירופ:
לערבב את כל החומרים.
להביא לרתיחה של 10 דקות ולקרר.

לבצק:
לערבב את הביצים ושאר הנוזלים היטב, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.
לצקת לתבנית ולאפות בתנור חם של 175 מעלות כ 45 דקות.
להוציא, לחתוך לצורה הרצויה ולצקת מעל כוס וחצי של סירופ קר.

בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות