עוגת סולת עם תמרים ושקדים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:
5 ביצים
1/2 כוס שמן קנולה
1 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
2 כוסות סולת
2 כוסות קמח
1 כוס מיץ תפוזים
250 גרם תמרים קצוצים
100 גרם שקדים קצוצים
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה

לסירופ :
2 כוסות מים
1 כוס סוכר
1 גרדת  תפוז וגרדת לימון
מיץ מחצי תפוז
מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה: 

לסירופ:
לערבב את כל החומרים.
להביא לרתיחה של 10 דקות ולקרר.

לבצק:
לערבב את הביצים ושאר הנוזלים היטב, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.
לצקת לתבנית ולאפות בתנור חם של 175 מעלות כ 45 דקות.
להוציא, לחתוך לצורה הרצויה ולצקת מעל כוס וחצי של סירופ קר.

בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור