מצרכים:
- 5-6 כרעים/ שוקיים
- 4-5 תפוחי אדמה חתוכים לגודל הרצוי
- 2-3 בטטות חתוכים
- 2 בצלים חתוכים לרבעים
לתערובת התיבול :
- 2 עגבניות
- 1 צרור קטן כוסברה
- 1 צרור קטן פטרוזיליה
- 1 כפית זנגביל ( גינגר )
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כורכום
- 1/2 כמון
- 1/2 סוכר
- 1 כפית מלח
- 1 כף לימון כבוש – לא חובה אבל כדאי 🙂
- 1/2 כוס שמן זית
אופן הכנה :
לטחון את מרכיבי התיבול.
לטבל את העוף, תפוחי האדמה, הבטטה והבצל.
להניח בתבנית את תפוחי האדמה והבצל ולאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות.
להוסיף מעל את העוף ולצלות בתנור של 180 מעלות כשעה לא מכוסה !!!
בתאבון