עוף מושלם בתנור לצד תפוחי אדמה בטטה ובצלים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 5-6 כרעים/ שוקיים
  • 4-5 תפוחי אדמה חתוכים לגודל הרצוי
  • 2-3 בטטות חתוכים
  • 2 בצלים חתוכים לרבעים

לתערובת התיבול :

  • 2 עגבניות
  • 1 צרור קטן כוסברה
  • 1 צרור קטן פטרוזיליה
  • 1 כפית זנגביל ( גינגר )
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כורכום
  • 1/2 כמון
  • 1/2 סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף לימון כבוש – לא חובה אבל כדאי 🙂
  • 1/2 כוס שמן זית

 

אופן הכנה :

לטחון את מרכיבי התיבול.
לטבל את העוף, תפוחי האדמה, הבטטה והבצל.
להניח בתבנית את תפוחי האדמה והבצל ולאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות.
להוסיף מעל את העוף ולצלות בתנור של 180 מעלות כשעה לא מכוסה !!!

 

בתאבון

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור