עוף מושלם בתנור לצד תפוחי אדמה בטטה ובצלים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 5-6 כרעים/ שוקיים
  • 4-5 תפוחי אדמה חתוכים לגודל הרצוי
  • 2-3 בטטות חתוכים
  • 2 בצלים חתוכים לרבעים

לתערובת התיבול :

  • 2 עגבניות
  • 1 צרור קטן כוסברה
  • 1 צרור קטן פטרוזיליה
  • 1 כפית זנגביל ( גינגר )
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כורכום
  • 1/2 כמון
  • 1/2 סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף לימון כבוש – לא חובה אבל כדאי 🙂
  • 1/2 כוס שמן זית

 

אופן הכנה :

לטחון את מרכיבי התיבול.
לטבל את העוף, תפוחי האדמה, הבטטה והבצל.
להניח בתבנית את תפוחי האדמה והבצל ולאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות.
להוסיף מעל את העוף ולצלות בתנור של 180 מעלות כשעה לא מכוסה !!!

 

בתאבון

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות