פאי ריקוטה ופרי העונה בקרמל

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 500 גרם גבינת ריקוטה
  • 5 ביצים
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 כפות קמח
  • גרדה מלימון אחד
  • 50 גרם חמאה רכה
  • 2 חבילות פתי בר
  • 15 משמשים חצויים ופרוסים
  • 3 אפרסקים 
  • 1 שקיות גלטין
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כפות חומץ בלסמי

אופן ההכנה:
במעבד מזון לרסק את האפרסקים עם הגלטין.
את המשמשים לחצות ולפרוס  לפרוסות גסות.
בווק לשים חצי כוס סוכר עם 3 כפות חומץ בלסמי ו-4 כפות מים ולהביא לרתיחה.
להוסיף את המשמשים ולערבב כ-2 דקות.
להוסיף את האפרסקים, לבשל כ-2 דקות ולצנן.
להכניס את הגבינות וכל שאר החומרים למעט הפתי-בר למעבד המזון (אין צורך לשטוף אותו מהאפרסקים) ולערבב ע לקבלת מרקם אחיד.
בתבנית מרובעת להניח שכבה של פתי בר, מעליה לשפוך את תערובת האפרסקים והמשמשים, להניח מעל עוד שכבת פתי בר ומעל לשפוך את תערובת הגבינות.
לאפות בחום של 175 מעלות כ-25-30 דקות, לקרר במקרר לפחות 6 שעות  ולהגיש.
*** ניתן להכין בצק פריך ולהשתמש בו במקום הפתי בר.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים