פאי תפוחים וריקוטה מבושמת

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

לבצק:

  • 1/2 ק"ג קמח
  • 1 שקית א. אפיה
  • 5 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • גרידת לימון
  • 1 ביצה
  • 200 ג' חמאה
  • 2 כפות תמצית וניל
  • 1 חבילת גבינה ריקוטה

למילוי:

  • 6 תפוחי גרנד סמיט
  • 1 כף גרידת לימון 
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית קינמון

אופן ההכנה:
להכניס למעבד מזון את כל חומרי הבצק. להפעיל ולערבב עד לקבלת פירורים.
לשמור 1/3 מהכמות בצד ולערבב אותו עם גבינת הריקוטה.
את 2/3 השליש הנותרים להניח על תבנית עם נייר אפיה ולהדק.

למילוי:
לחתוך את התפוחים לחצי וכל חצי לפרוסות.
להקפיץ את התפוחים כ-5 דקות בסיר עם החמאה, הסוכר והקינמון.
לקרר ולהניח על הבצק.
מעל התפוחים להניח את שאר הבצק שערבבנו עם הריקוטה.
לאפות בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור