פונדנט שוקולד בלגי אישי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 200 גרם חמאה
  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 1 כוס סוכר
  • 300 גרם שוקולד בלגי מריר
  • 1 כוס קמח
  • 1 חבילה אבקת אפיה
  • 4 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות תמצית וניל

אופן ההכנה:
להביא לרתיחה את השמנת, החלב והחמאה, להוריד מהאש ולהוסיף את השוקולד, תמצית הוניל והסוכר תוך כדי ערבוב
עד להמסה מלאה של השוקולד.
להוסיף את כל החומרים היבשים בתנועות ערבוב עד לקבלת מסה אחידה.
להוסיף את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב.
לצקת לתבניות אישיות עד לחצי הגובה ולאפות בחום של 180 מעלות כ-12 דקות.
ניתן להגיש בליווי כדור גלידה.
לקבלת עוגה ניתן לצקת את כל המסה לתבנית 26 ולאפות כ-30 דקות בחום של 175-180 מעלו

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור