מצרכים:
- מצרכים: (ל- 20 יחידות)
- 1 שמנת צמחית
- 1 מרגרינה 200 גרם
- 1 כוס סוכר
- 200 גרם אגוזי לוז / אגוזי מלך טחונים
- 1 כף תמצית וניל / ליקר
- 400 גרם שוקולד מריר
- 1 כוס קמח אוסם לפסח
- 5 ביצים
- 1 כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה:
מרתיחים את השמנת והמרגרינה, מורידים מהאש, מוסיפים את הסוכר והשוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת
אחידה.
מוסיפים את הקמח והאגוזים ומערבבים היטב.
מוסיפים את מיץ התפוזים והליקר ומערבבים.
מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.
מניחים את המסה בצד ל10-15 דקות.
ממלאים תבניות אישיות עד לחצי.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-10 דקות.