מצרכים:
- 12 פרוסות חזה עוף פרוס דק
- 1 חבילת פרורי לחם
- ביצה
- 1 כוס קמח
- 1 כף פפריקה
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
למילוי
- 100 גרם אגוזי מלך
- 2 כרישות החלק הלבן
- 4 כפות שמן זית
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כף חרדל
- 1/2 כפית מלח
- 2 שיני שום
- 2 גבעולי טימין
אופן ההכנה:
למילוי:
לקצוץ את הכריש ולטגן בשמן, להוסיף שום ולהמשיך לטגן עד לריכוך על אש נמוכה כ-10 דקות.
לכבות את האש ולהוסיף את כל שאר התבלינים.
לטחון עד לקבלת קרם.
להרכבת המנה
לטרוף בקערה ביצה, להוסיף פפריקה, פלפל שחור, ומלח. לפתוח כל חזה עוף, למרוח במילוי כמו כריך, לגלגל, לטבול בקמח, בתערובת הביצה ובפרורי הלחם.
ישנה אפשרות לטגן את הפופיטים בשמן עמוק עד להזהבה או להתיז מעט שמן על כל פופיט ולאפות בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות כ-20 דקות.