מצרכים
1 ק"ג קמח
1 כף סוכר
1 כף מלח
4 כפות שמרים
4 כפות שמן זית
½ 3 כוסות ( כוסות חד פעמי) מים פושרים
להניח מעל לפוקצות
1 בצל
1 סלסלת פטריות שומפניון
1 פלפל אדום
זר קטן של בזיליקום
5 כפות שמן זית
100 ג' גבינת פרמזן
1 כף אורגנו יבש
אופן ההכנה
מכניסים למערבל את כול החומרים ולשים כחמש דקות.
מניחים בצד לשעה מכוסה בניילון.
בינתיים קוצצים את כל הירקות לפרוסות דקות, להניח בקערה ולערבב עם השמן, הגבינה והאורגנו.
אחרי שעה לפתוח את הבצק על משטח עבודה עם ידיים משומנות.
לחלק ל-3 חלקים ולפתוח כל חלק על תבנית עם נייר אפיה.
מעל להניח על כל חלק כ-1/3 מהתערובת הירקות וללחוץ מעט את הירקות לתוך הבצק.
להניח בצד כרבע שעה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כרבע שעה.
בתאבון 🙂