פוקצת תרד על פלנצה / מחבת

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג קמח
  • 3-4 כפות שמרים יבשים
  • 1 כף סוכר
  • ½ ק"ג עלי תרד טרי קצוצים  
  • 1 כף מלח
  • ¼ כפית אגוז מוסקט
  • ½ ליטר חלב פושר (3 כוסות חד פעמיות )
  • 50-100 גרם חמאה מומסת
  • ½ כוס מים קרים

אופן ההכנה:
להכניס את כל החומרים היבשים לתוך 2 שקיות ניילון (אחת בתוך השנייה) או לקערת מיקסר, לשפוך מעל את הנוזלים
וללוש כ-5 דקות.
להניח בצד מכוסה לתפיחה של כ-1/2 שעה.
לחלק את הבצק ל-2 חלקים.
לרדד לעלה עבה , לקרוץ עיגולים, לחמניות וכו' ולהניח בצד, מכוסה,  לתפיחה נוספת של כ-20 דקות באזור חמים .
להניח את הבצק על פלנצ'ה או מחבת חמה – ללא שמן כ-2 דקות מכל צד.
להעביר לתבנית ולאפות בתנור עוד כ-5 דקות בחום של 180 מעלות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור