מצרכים:
- 2 סלסלות פטריות שמפיניון קצוצות
- 2 יחידות שיני שום קצוצות
- צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה
- 4 כפות חומץ בלסמי
- 4 כפות יין אדום(לא חייב)
- 2 כפות סוכר חום
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- 4 כפות שמן זית
- 1-2 בצלים קצוצים
- 100 גרם פירורי לחם
- עלי פילו
- תרסיס שמן
אופן ההכנה:
לטגן בצל עד להשחמה, להוסיף את הפטריות ושאר התבלינים.
לבשל כ-2 דקות.
להוסיף את עשבי התיבול, החומץ והיין ולבשל עוד כ-5 דקות.
לקרר את התערובת ולהוסיף את פרורי הלחם.
לפתוח עלי פילו, לשמן קלות בתרסיס, להוסיף עוד עלה עליו ולרסס.
למלא את העלים במילוי וליצור רולדות.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.