פילה דג בס עטוף בעלי מנגולד

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • מצרכים: 12 מנות
  • 12 פילטים של דג בס
  • 4 בטטות
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות פסטו
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 1 שמנת צמחית
  • 12 עלי מנגולד
  • 5 כפות שמן זית 
  • 3 כפות פסטו

אופן ההכנה:
את עלי המנגולד להעביר חליטה ע"י הכנסתם למים רותחים עם כף מלח למשך 20 שניות.
להוציא ולהכניס מיד לקערה של מים קרים – תהליך החליטה שומר על צבעו של העלה ומרכך אותו להמשך העבודה.
את הבטטה לקלוף ולחתוך לפרוסות, להניח בתבנית ולטבל במלח, פלפל שחור, שמן זית וכף פסטו.
להכניס לתנור עד לריכוך (כחצי שעה בחום של 190 מעלות).
להסיר את העור מהדג, לחתוך כל פילה לחצי, לטבל בתערובת של פסטו, מלח, כף שמן זית ופלפל שחור.
לפתוח כל עלה על ניילון נצמד, להניח במרכז 1/2 פילה דג, מעליו פרוסת בטטה, פילה דג ובטטה.
להרים את קצוות העלה בעזרת הניילון הנצמד כך שתתקבל מעטפה של מנה אישית המורכבת משכבות של פילה ובטטה.
*** הניילון עוזר בהרמת העלה בלבד ואינו נשאר על המנה.

להניח את המנות על תבנית אפיה כשהסגר של העלה כלפי מטה.
לערבב את השמנת הצמחית עם היין הלבן, כפית מלח, כף פסטו ו-3 כפות שמן זית.
לצקת את השמנת מעל עלי המנגולד.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 190 מעלות כ-15 דקות. 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים