פילה דג בעשבי גינה , שעועית ירוקה וניוקי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 10 פילטים של דג ללא עור (מושט / בורי / בס )
  • 20 עגבניות שרי חצויות
  • 6 שיני שום
  • 1 לימון
  • צרור קטן של פטרוזליה קצוץ
  • צרור קטן של כוסברה קצוץ
  • 1 כף מלח
  • 1 כף קיגי'ן
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 גבעולי טימין, רק העלים

לניוקי ולשעועית:

  • 1/2 חבילה שעועית ירוקה עדינה
  • חבילת ניוקי בואקום
  • 1 כף מלח

אופן ההכנה:

להרתיח בסיר כליטר וחצי מים עם כף מלח.

להוסיף את הניוקי ולבשל כ-3 דקות, להוסיף את השעועית ולבשל עוד 3 דקות.

להניח את הפילטים של הדג  ואת כל שאר המצרכים בתבנית, לערבב היטב.

להוסיף  את הניוקי והשעועית ולערבב.

לסדר את הפילטים כמו קלפים כשהעור כלפי מטה.

לאפות בתנור חם בחום של 200 מעלות כ-15 דקות.

 

בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים