פילה דג מוסר בזעפרן על מצע שעועית ירוקה וניוקי וגר

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 10 פילטים דג מוסר
  • 20 עגבניות שרי חתוכות לחצי
  • 5 שיני שום
  • 6 כפות שמן זית
  • צרור פטרוזליה קצוצה
  • צרור כוזברה קצוץ
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כפית זעפרן
  • ½ כפית מלח
  • 1 שקית שעועית ירוקה דקה
  • 1 חבילת ניוקי
  • 2 רימונים
  • 1 לימון פרוס דק עם הקליפה

אופן ההכנה:
לערבב את כל התבלינים ושמן. למרוח את הדגים.
לרפד תבנית בחצאי העגבניות והניח עליהם את הדגים כשעור כלפי מעלה.
לאפות בתנור חם כרבע שעה ב-200 מעלות.
בזמן שהדגים בתנור לבשל את הניוקי והשעועית במים רותחים וכף מלח כ-10 דקות.
להוציא, לשטוף במים קרים ולהקפיץ הווק את השעועית הניוקי והרימונים עם 2 כפות שמן זית, פלפל שחור ומלח כ-5
דקות.
להניח בצלחת מצע של שעועית, מעליו פילה דג ולטפטף מעל מהרוטב של השעועית.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור