מצרכים:
- קופסת שימורים של עלי גפן ממולאים באורז
- 5-6 פילטים של דג בס / אמנון / דניס – ללא עור
- צרור נענע קטן קצוץ
- צרור כוסברה קטן קצוץ
- 1 כפית שום כתוש
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית כורכום
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
- 6 כפות שמן זית
- 1/2 כוס יין לבן
- 1 גזר חתוך לגו'ליאנים
- 1 זוקיני חתוך לגו'ליאנים
- נייר אפיה
- נייר כסף
אופן ההכנה:
בתבנית להניח נייר כסף ומעליו נייר אפיה (2 הניירות גדולים מגודל התבנית עצמה).
להניח את עלי הגפן הממולאים על נייר האפיה כך שיכסו את התבנית.
בקערה נפרדת לערבב היטב את הדג, התבלינים ושאר המצרכים .
להניח את כל התערובת על עלי הגפן.
לסגור היטב את נייר האפיה ומעליו נייר הכסף כך שהכל יהיה אטום.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה.
בתאבון.